Hondenverzekering

Bent u van plan om een hondenverzekering af te sluiten? Maak een vergelijk tussen de verschillende aanbieders en zorg er op die manier voor dat u niet teveel betaalt. Ga hierbij uit van het type hond dat u heeft, aangezien dat bij bepaalde verzekeraars tot verschillen kan leiden. Bekijk in ieder geval de maximale dekking per jaar, aangezien dat voor een groot deel bepaalt of u de hondenverzekering daadwerkelijk kunt gebruiken op het moment dat er wat aan de hand is met uw hond.

Bereken uw premie

Bereken in ieder geval uw premie, door gebruik te maken van onze handige online tool. U komt er op die manier eenvoudig achter wat het kost om een hondenverzekering af te sluiten bij aanbieders als OHRA, HEMA en Proteq. Vergelijk vervolgens de tarieven, om op die manier te bepalen wat voor u van belang is en of u bijvoorbeeld best iets meer wenst te betalen, in ruil voor een betere dekking.

Dekking hondenverzekering

Een standaard onderdeel van de dekking voor uw hondenverzekering is het consult van de dierenarts. Dat maakt hier eigenlijk altijd onderdeel van uit, al is het nog altijd verstandig om goed naar de maximale dekking te kijken.

Kijk vervolgens ook naar de dekking met het oog op bijvoorbeeld noodzakelijke operaties of de aandoeningen aan de heupen en ellebogen. Deze komen over het algemeen relatief veel voor, aangezien het gewrichten zijn waar honden veel gebruik van maken. Is de dekking van deze kosten bij de verzekering inbegrepen en wat is het maximale bedrag dat u vergoed kunt krijgen? Dit zijn belangrijke punten om goed te overwegen, waarmee u een vergelijking tussen de diverse dekkingen kunt maken.

Kijk ook goed naar bijvoorbeeld de dekking voor kosten als die voor sterilisatie en de diverse therapie├źn waar uw hond baat bij kan hebben. Dit zijn over het algemeen de punten waarop er verschillen gaan ontstaan tussen de verschillende aanbieders van de hondenverzekering. Wat gebeurt er op het moment dat u op reis bent en worden de vaccinaties bijvoorbeeld vergoed? Wat is de maximale dekking en geldt deze per jaar of per gebeurtenis?

Zet alles goed op een rij, tot en met de kosten voor de crematie waar uw hond uiteindelijk een keer mee te maken zal krijgen. Met behulp van een goede hondenverzekering zorgt u ervoor dat u niet voor hoge kosten komt te staan, zodat u uw hond de best mogelijke zorg kunt bieden op het moment dat er een keer wat aan de hand is.

© Copyright hondenverzekering365.nl